Evenimente

La noi în bătătură sau în hambar, poți construi cele mai bune relații cu colegii sau partenerii tăi. În același timp poți avea cel mai frumos eveniment privat, servind masa în fânul proaspăt cosit și ascultând sunetul tălăngilor. Spațiul din fânar are o capacitate de 10 – 25 de persoane în funcție de aranjamentul dorit. Pe lângă spațiul cu elemente autentice românești, punem la dispoziția oaspeților noștri bucate tradiționale muntenești, preparate după rețetele transmise din generație în generație în familia noastră, utilizând ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

Vă invităm să ne contactați pentru a discuta detalii în particular.

  • +40 0758 997 997

Petreceri și Brunch-uri in gradină

Cele mai populare petreceri pe timpul verii se țin în grădină. Ograda noastră mare permite organizarea de petreceri cu până la 80 de invitați într-un decor natural. Farmecul serilor de vară este completat de „groapa cu foc” și atmosfera romantică oferită de aceasta. Rafinamentul petrecerilor este dat și de decorațiunile și felinarele specifice petrecerilor în grădină pe care le punem la dispoziție.

La cerere putem amplasa și corturi de evenimente.

Pentru o ofertă personalizată în funcție de cerințele dvs. vă rugăm să ne contactați.

Eveniment Corporate

Evenimentele corporate sunt o modalitate excelentă de creare și consolidare a relațiilor de succes dintre colegi sau partenerii de afaceri. Suntem conștienți de faptul că este important ca participanții să aibă parte de o experiență unică, diferită de cele clasice.

Spațiul pe care îl punem la dispoziție pentru organizarea acestui tip de evenimente este unic și versatil – la noi se pot organiza orice fel de întruniri corporate, ateliere, training-uri și workshop-uri, într-o atmosfera deosebită, ce aduce un plus de valoare și apreciere acestor experiențe.

  • Pachet mini –  1-3 ore-10 €/pers-include cafea, apă, ceai.
  • Pachet normal-1 zi (10 ore)-45 €/pers-include cafea, apă, ceai, prânz.
  • Pachet maxi –  3 zile-70 €/pers/zi-include 2 nopți de cazare,  prânz, cină, mic dejun, apă, cafea, ceai.

Poze din Locație