Termeni si conditii

Site-ul www.satulbanului.ro este detinut si administrat de SC Glamour Floors Project SRL, cu sediul in Magureni, Judetul Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/798/2013, cod unic de inregistrare RO31670655, telefon 021.528.02.46, email : office@glamourfloors.ro , denumit in continuare Glamour Floors.

Accesul si navigarea pe site-ul satulbanului.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara notificare prealabila a persoanelor care il utilizeaza.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Glamour Floors si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile de utilizare valabile, disponibile pe site. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si conditiile de utilizare, pentru a le consulta in orice moment.

Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul satulbanului.ro fiind interesata de datele, informatiile, continutul acestui site

Furnizor – Glamour Floors

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat pe site

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul site-ului satulbanului.ro (texte, imagini, grafica, marci inregistrate) este integral proprietatea Glamour Floors, care detine drepturi de autor si de folosinta a acestuia. Acest continut nu poate fi utilizat, reprodus, transmis, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorul este de asemenea de acord sa nu afecteze si interfereze in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului.

 

Generalitati

Va rugam cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii de utilizare si urmatoarele clauze de exonorare de raspundere inainte de a folosi acest website. Prin utilizarea acestui website va supuneti Termenilor si Conditiilor de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni nu aveti dreptul de a folosi acest website.

Glamour Floors isi rezerva dreptul, ca la orice ora, sa modifice, altereze sau actualizeze acesti termeni si conditii de utilizare iar dumneavoastra, ca si utilizator, trebuie sa va supuneti acestor modificari, sau actualizari.

Glamour Floors nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la satulbanului.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, satulbanului.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Glamour Floors nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Date cu caracter personal

Casa de oaspeti Satul Banului nu va colecta prin intermediul acestui website nici o informatie cu caracter personal care ar putea sa va identifice (ex. nume, adresa, numar de telefon, e-mail) cu excepția celor oferite de dumneavoastră în mod voluntar. În acest caz, datele vor fi folosite de către noi pentru o mai bună înțelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru îmbunătățirea produselor și serviciilor și pentru a vă putea contacta în legătură cu rezervarea dumneavoastră.

Preturi

Oferim produse si preturi care pot varia in functie de sezon, disponibilitate si cerere si care sunt prezentate in acest webiste. Aceste preturi pot fi supuse unor schimbari fara preaviz si cuprind doar anumite servicii, asa cum sunt ele descrise pe website. De asemenea, aceste preturi sunt afisate in EURO (pretul in RON va fi calculat la cursul BNR). Preturile nu vor fi schimbate odata ce ati primit confirmarea rezervarii.

Disponibilitate

In momentul de fata rezervarea se face doar sub forma unei cereri transmisa pe adresa de e-mail disponibila pe site. O data cu verificarea disponibilitatii locurilor de cazare, veti fi contactat pentru confirmarea/infirmarea cererii de rezervare si alte detalii legate de cazare. Inceram sa fim prompti in ceea ce priveste cererile de cazare, de accea veti primi un raspuns la cererea dumneavoastra in maxim 2 zile lucratoare.

Rezervari

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sau numarul de telefon afisate pe site. Cererea de rezervare se poate face pentru o camera anume sau pentru orice camera. Incercam pe cat posibil sa va punem la dispozitie acea camera, nu putem insa garanta aceasta.

Anularea rezervarii

Rezervarile pot fi anulate de catre oaspeti fara a plati costuri suplimentare cu pana la 48 ore inaintea cazarii propriu-zise. Daca aceasta perioada de timp a fost depasita se va percepe un cost egal cu valoarea unei nopti de cazare.

Copii

Preturile pentru copii difera de cele pentru adulti si sunt comunicate pe website.

Oaspeti cu mobilitate redusa

Casa de Oaspeti Satul Banului nu poate oferi facilitati personelor cu mobilitate redusa. Persoanele cu mobilitate redusa si/sau care au cerinte pentru nevoi speciale sunt rugate sa ne contacteze inainte de sedere pentru a vedea daca aceste cerinte pot fi indeplinite.

Animale de companie

Animalele de companie nu sunt permise in incinta casei de oaspeti decat in situatia cainilor ghid, situatie care trebuie comunicata si discutata in momentul rezervarii si care va fi supusa unor costuri suplimentare.  Puteti contacta prin e-mail sau telefonic Casa de oaspeti Satul Banului pentru mai multe detalii.

Participarea la experiențele noastre culinare

Va rugam ca inregistrarea la evenimentele noastre sa fie efectuata cu cel putin 3 zile inainte de eveniment, pentru a incepe pregatirea preparatelor. Pentru fiecare eveniment se emite un numar limitat de bilete, intrucat putem gazdui o capacitate maxima de participanti, vom anunta din timp evenimentele sold out.

Politica de livrare bilet

Biletele se emit online pe mailul fiecarui participant, imediat dupa efectuarea platii. In cadrul email-ului veti primi linkul de plata care vă va redirectiona catre platforma d eplata securizata a Netopia Payments.

Bilete

Există un preț de rezervare pentru fiecare eveniment, vă rugăm să citiți despre ce este inclus și ce nu pe paginile evenimentului. Adulții plătesc de obicei întregul preț; copiii sub 7 ani au bilete gratuite. Pentru fiecare rezervare veți primi o confirmare precum și o chitanță de plată eliberată de organizatori.   

Politica de anulare

Anulările cu până la 4 zile lucrătoare înainte de data evenimentului sunt gratuite, taxele nu sunt rambursabile.   Înregistratorii plătiți care nu participă la evenimente își pierd întreaga taxă de înregistrare.    Înregistratorii care trebuie să anuleze pot înlocui o altă persoană trimițând un e-mail la contact@satulbanului.ro

Oaspeți neînregistrați

Toate persoanele care participă la evenimentele noastre trebuie să aibă un bilet.

Plată

Oferim doua posibilitati de plata:

  • Transferuri bancare: Dacă plătiți prin transfer bancar, veți fi notificat odată ce fondurile sunt în contul nostru. Vă rugăm să păstrați o copie a chitanței SWIFT și să ni-o trimiteți în caz de întârziere.
  • Carduri de credit: confirmarea vă este trimisă instantaneu după procesarea plății.

Facturi

Facturile sunt generate automat din sistem odată ce înregistrarea dvs. este finalizată și plătită integral. Facturile vor fi trimise prin e-mail la adresa de e-mail.

Parcare pentru masini

Nu se percepe nici o taxa pentru parcarea masinilor, acestea si orice bunuri din interiorul acestora fiind responsabilitatea oaspetilor chiar daca se afla parcate in curtea Casei de Oaspeti Satul Banului.

Comportamentul oaspetilor

Oaspetii sunt rugati sa se comporte corespunzator in orice moment si sa respecte ceilalti oaspeti, angajatii, proprietatea si bunurile Casei de oaspeti Satul Banului. Ne rezervam dreptul de a refuza cazarea si/sau serviciile oferite si chiar de a cere oaspetilor sa paraseasca casa de oaspeti in cazul in care se dovedeste ca acestia nu au avut un comportament corespunzator sau ofensiv, abuziv. In acest caz costurile deja achitate nu vor fi rambursate, oaspetii fiind nevoiti sa suporte orice prejudiciu adus casei de oaspeti.

Prejudicii

Ne rezervam dreptul de a percepe taxe suplimentare in cazul in care se dovedeste ca ati adus un prejudiciu casei de oaspeti pe timpul sederii dumneavoastra sau in cazul in care se dovedeste ca lipsesc bunuri la plecare.

Fumatul

Fumatul este interzis in incinta casei de oaspeti (camere, spatiile comune), acesta fiind permis doar afara, in spatiile deschise si special amenajate.

Sosirea si plecarea oaspetilor

Camerele sunt disponibile incepand cu ora 14.00 si trebuie eliberate pana la ora 11.00 in ziua plecarii cu exceptia unor situatii stabilite anterior cu managerul casei de oaspeti. Din motive de securitate si pentru a preveni frauda, oaspetii pot fi rugati sa prezinte in momentul cazarii un act de identitate.

Sanatate, agrement si bunastare

Anumite facilitati vor fi oferite gratuit oaspetilor, altele fiind disponibile pentru o anumita suma (ex. plimbari cu calul).

Platirea cazarii si a altor servicii

Inainte de eliberarea camerei/camerelor veti fi rugati sa achitati costurile asociate sederii, inclusiv servicii si facilitati neincluse in cazare.